O-Ringen, nu är det snart dags för det årliga 5-dagarsäventyret!

Härligt!

Nu är det snart dags för det årliga 5-dagarsäventyret. Denna gång i minst sagt utmanade terräng. Jag vill gärna att alla kommenterar sina tankar om hur vi skapar en bred gemenskap under O-Ringen i Arvika.

I dag presenteras den preliminära campingfördelningen för O-Ringen. Vi i Täby kommer få två olika egna tältområden på flygfältet, en samlad plats för de som har bokat med el och en annan plats för de som inte hann, kunde eller ville boka med el. Sedan har vi naturligtvis också alla som bokat logi i egen regi.

Hur samordnar vi oss? Vilka saker vill vi göra tillsammans? Ta med vimpel och tält kan vara bra, vilka ansvarar för det? Vilka startar först varje dag? Ska de som är först på TC sätta upp vimpel och tält eller ska vi köra ut till etapperna dagen innan för att fixa det? Räkna med att det kommer att regna, en normal sommar regnar det 80% mer än på Gotland.
Hur och var firar vi våra etappsegrare? Ska vi ha en gemensam middag/långbord någon dag? Ska vi köra ett gemensamt skidpass på snö under vilodagen?

Som ni förstår, jag har ingen bra plan eller på förväg utsett några ansvariga. Det här måste vi knyta ihop tillsammans och kanske vill du ta ansvar för något specifikt?
En sista påminnelse till er alla. Terrängen är inte som hemma och speciellt de äldre ungdomarna kommer förstå ordet undervegetation efteråt. :-)

 

Tänk också på om det börjar kännas tungsprunget i uppförsbackarna, så är du starkare än dina konkurrenter och det kommer att kännas härligt efteråt.

 

Jag vill speciellt önska Albin, Anders, Anna, Anna, Ann-Beth, Annette, Annica, Anton, Arto, Arvid, Axel, Carl, Carolina, Christina, Elias, Elias, Ella, Ellen, Elliot, Embla, Emelie, Emma, Eric, Erik, Erik, Erik, Eva, Filip, Fredrik, Gustaf, Gustav, Göran, Göran, Helena, Henrik, Hugo, Hugo, Ida, Ida, Indra, Ingela, Irene, Joakim, Joel, Johan, Johan, Johan, Josefine, Julia, Jörgen, Karin, Karin, Katarina, Katja, Klara, Lars, Lars, Lars-Olof, Linnéa, Lovisa, Malin, Margareta, Martin, Martin, Matilda, Mats, Mats, Miki, My, Nicklas, Noa, Noah, Oscar, Oskar, Otto, Per, Peter, Petra, Philip, Robert, Robin, Sigurd, Simon, Sven, Ulla, Vidar, Willy, Åsa och Åsa ett stort lycka till!

 

Kör nu hårt allihopa!

5 reaktion på “O-Ringen, nu är det snart dags för det årliga 5-dagarsäventyret!

 1. Förslag på uppgifter som kan fördelas.
  Transport:
  Ta med klubbtält
  Ta med flaggor
  Ta med någon form av anslagstavla, kanske skriva ut klubbstartlista och arenakartor, annan tävlingsinformation.
  På plats:
  Organisera klubbfika på kvällarna
  Sätta upp klubbtaltet på Arenorna
  Ta med och sätta upp klubbflagga på Arenorna, bra om den är på plats tidigt så att även de som springer tidigt för att senare hjälpa sina barn vet var vi ska samlas.
  Ordna med tårtor på torsdagens traditionella tårtkalas.
  Några stycken som utser dagens TOK och som ordnar med priser till dessa.
  Det är arbetsuppgifter som jag vet att vi brukar fördela,
  Vissa år har det funnits en gubb och gum cup som varit populär, vore kul om någon kan tänka sig att arrangera något sådant.
  Lite input om hur det har fungerat tidigare.

 2. Hej!
  Jag undrar om det är någon familj som kommer ha en plats över i deras bil på vägen hem från Arvika och om det finns en möjlighet att få åka med hem till Stockholm. Det skulle verkligen vara jätte snällt men jag förstår att det kan vara besvärligt när man har mycket packning och det är en lång bilresa, tänkte att det inte kunde skada att fråga innan jag köper en tågbiljett.

  Kontakta gärna mig på mobil ( 0763133180 )eller mejl ( jose.ande-2019@vrg.se ).

  Detta hör inte riktigt till amnet på det skrivna inlägget men tänkte att det är en bra samlingsplats för sådant här.

  Med vänliga hälsningar
  /Josefine Andersson

Kommentera