Program Sommarintensiven

På måndag startar Sommarintensiven. Fyra kvällsträningar runt om i norrort. Träningarna kommer att starta klockan 18.00 och för dem som vill ha skjuts är det samling kl17.30 vid Skavlöten. Efter träningarna kommer det att finnas enklare fika och efter onsdagsträningen så kommer det att serveras gemensam middag i Skavlöten.

Det går fortfarande bra att anmäla sig till tränignarna på aktivitetsanmälan. Anmäl för att underlätta planeringen av mat och ev. skjuts. Det hade även varit uppskattat om fler kan hjälpa till med uppföljning.

Måndag

Keps OL Törnskogen

Se karta nedan

Tisdag

OL Kårsta

Ont om parkeringsplatser, samåk i så stor utsträckning som möjligt

Se karta nedan

Onsdag 

OL intervaller Gävsjö

Gemensam middag Skavlöten

Se karta nedan

Torsdag

Momentbana Törnskogen

Samma start som dag1

 

För frågor: Martin Herbert 0706536987

 

3 reaktion på “Program Sommarintensiven

Kommentera