Ny träningsplanering junior/vuxen

Nu finns ny träningsplanering för hösten och fram tom mars (lite preliminär där). För tistdagsträning går vi nu in i ett block med konditionsträning som börjar med löpskolning, kapacitetsscreening i olika terräng, stavgång och grunderna för teori för konditionsträning. Efter jul övergår vi till ett block med lite enklare/snabbare orienteringsövningar, sprint/positioneringsträning mm. Långpass kommer igång på helgerna inom kort, det ska samplaneras lite mellan kommittér strax.

Samtidigt på begäran ett ytterligare pass i veckan som är mer spontant där ledaren själv fixar kul och bra träning som alla kan vara med på. Vid alla träningar äv alla välkomna och vill man tex inte köra löptest så kan man vara med ändå och springa samma slingor men utan tid.

 

Nya träningsprogrammet finns under fliken Träning / Träning & Planering / Säsongsplanering. Det är inte helt spikat.

 

Det mesta på kort sikt finns nu i kalendern.

 

Ett mentorsprogram startas inom kort för de av klubbens juniorer som önskar det, och vi planerar också för ”OL-akuten”, för dig som tycker du kört fast lite och behöver ett ryck i din orienteringskarriär. Hör gärna av dig till OL-kommittén.

 

Kommentera