Träning tisdag 14 nov

Träning tisdag 14 nov. – gäller ungdom, juniorer och vuxna

 

Samling 18.15 i Skavis för ivägspring 18.30. Johan Näsman leder träningen i början som består av löpskolning. Vi tar oss norrut till kraftledningen, se karta, där vi sen kör ett löptest i varierande terräng (väg upp, stig ner, hygge ner, väg platt, skog upp osv.) och stämplar med SI vid varje kontroll. Löpvägen är också markerad med reflex så att löpvägen är given. Efteråt kan alla analysera var man är stark och var man kan förbättra sig. De som inte vill springa detta på tid skippar bara det och springer utan stämpling. Vi kör samma bana senare så kan man jämföra.Banan är 1.3 km tur och retur och vi springer fram och tillbaks två gånger i sträck, alltså 2.6 km. Info ges på plats.

 

 

Utrustning: orienteringsskor, pannlampa, SI-pinne.

 

Efteråt c:a 20.00 samlas de som vill i lilla rummet för prat om konditionsträning, långpass, intervall, backe osv. Martin Herbert är med då också. Detta är inte ett föredrag utan ett ”prat”, tänkt i första hand för de juniorer som vill det.

 

 

 

Kommentera