Rapport från årsfesten

Igår arrangerade Ungdomskommitte´n årets årsfest i Kvantorpsgården i Lahäll. Vi var ett glatt gäng på 95 personer (rekordmånga?), 45 vuxna och 50 barn/ungdomar som samlades för att ha trevligt, äta, mingla och att ge utmärkelser och priser till förtjänstfulla TOKar. Temat för festen var ”90-talet” då vi uppmärksammade klubbens 25-årsjubileum. Många gäster klädde sig i tidstypiska 90-talskläder såsom snickarbyxor, bylsiga kavajer och glansiga träningsjackor.
D16-tjejerna hade ordnat en rolig tipsprommenad där Robban Johansson, Fredrik Hansson och Mats Ekman knep hem första platsen och belönades med dessa fantastiska TOK-mössor från 90-talet.


KM-plaketter utdelades till samtliga barn, ungdomar och juniorer som vunnit deltävlingar inom KM-cupen. Sedan uppmärksammades de som varit flitigast att delta på träning och några andra utvärkelses delades också ut, bl.a. fick Doris Iko pris för ”Årets Spurt” då hon var snabbare än Tove Alexandersson på sista Stockholm City Cup deltävlingen i våras, Erik Nederheim belönades för ”Årets Prestation” då han vann två deltävlingar i H11 i O-ringen i somras. Fredrika Nordquist utsågs till ”Årets TOK-kompis” då hon alltid bidrar till att höja gemenskapen i gruppen.


Klubben uppmärksammade också de TOK-veteraner som under många, många år sett till att uppfylla klubbens åtaganden till Sörab så att klubben erhålligt den frikostiga sponsringen. Bengt Hallsten, Gunnar Andersson, Göran Andersson och Evert Carlsson belönades med vackra diplom för sitt fantastiska arbete som kommit alla klubbens medlemmar till gagn under så många år. Stort tack till er och alla andra veteraner som också hjälpt till med detta arbete. Alla övriga kommer även de att uppmärksammas vid tillfälle.


Bengt Hallsten höll tal och berättade för alla om Täby OKs historia och hur snacket gick för 25 år sedan då klubben bildades och hur vårt jour- och serveringsåtagande i Skavlöten började. Intressant att höra då väldigt många av oss inte var med i klubben på den tiden. Tack för informationen, Bengt.
Vidare avtackades Göran Hansson för sitt tidigare arbete som ordförande och Emma Hagrot uppmärksammades för sina goda resultat i SM och för att hon är en utmärkt förebild för andra i klubben.


Sedan delade Oskar Nederheim ut kvällens stora priser till totalsegrarna i de olika KM-cupklasserna. KM-cupen är en fantastiskt klubbtävling som engagerar och samlar hela klubben till de många och välbesökta deltävlingarna.
Vi tackar alla TOK-bagares stora engagemang till ”Det stora tårtslaget” då många i klubben bidrog med helt fantastiska tårtor. Det finns ett stort antal ”anonyma konditorer” i klubben! Den tuffa tårttävlingen, som kan liknas vid ett ”Tårt-KM”, avgjordes av tårtjuryn  beståendes av Irene Persson, Göran Hansson, Rebecka Haraldsson, Nicki Hedenlund och Axel Balck. Segrare i kategorin utseende blev Polly Hedenlund för sin fantastiska tårta ”TOK-Skogen” och Anton Pleiner segrade i kategorin smak med sin ”White mud cake”. Ni som inte var på festen missade verkligen ett fantastiskt tårtkalas!!


Kvällen avslutades med ett välbesökt deltagande runt chokladhjulet där många förhoppningsfulla TOK ville vinna så mycket choklad som möjligt.Det känns som om det var en lyckad årsfest.
STORT TACK till alla som hjälpte till att fixa!

Kommentera