Tis 28 nov, träning & mat

Träning tisdag 28 nov. – gäller alla.

 

Först träning och sen tabberas på mat från årsfesten.

 

Samling och ivägspring 18.15 från Skavis. OBS – ändrat – vi kör iväg 18.15

 

Träning liknande den för 2 veckor sen, löpskolning med Johan Näsman och sen testbanan i varierande terräng (väg upp, stig ner, hygge ner, väg platt, skog upp osv.) och stämplar med SI vid varje kontroll. Löpvägen är också markerad med reflex så att löpvägen är given. Efteråt kan alla analysera var man är stark och var man kan förbättra sig. De som inte vill springa detta på tid skippar bara det och springer utan stämpling. Vi kör samma bana senare så kan man jämföra. Banan är 1.3 km tur och retur och vi springer fram och tillbaks två gånger i sträck, alltså 2.6 km. Info ges på plats. Ni som var med förra gången kan jämföra, ni som kör första gången får en första referens.

 

Utrustning: orienteringsskor, pannlampa, SI-pinne.

 

 

Kommentera