Torsdagens träning 7 dec ….

….är för oss ALLA, både nybörjare och högt satsande, ung som äldre! Ju fler vi är som kommer ju roligare!

Vi samlas vid Ensta krog motionsanläggning kl 18:30 ombytta och klara för löpning på upplysta motionsspåret (om man vill får man naturligtvis ha pannlampa). Vi springer i par eller grupp utifrån den personliga nivån så att alla får ut de de vill från träningspasset.

Passet börjar med genomgång av passet, uppvärmning sedan börjar ”hängsträcksintervaller”, lätt löpning (för de som vill lägger till fler ”hängsträck” eller back eller andra intervaller gör det och avslutar med lätt löpning) och nedjogg.

För de som inte kan medverka i intervallträning skall naturligtvis ändå komma och hänga med oss och använda tiden till att träna det som passar dig. Intervallträningen ökar snabbheten och förbättrar konditionen då man skall ligga ovanför sin komfortzon.

Kul då ses vi på torsdag /// Magnus

 

 

Kommentera