Söndagspass Domarudden 14/1

Parkering: Domarudden. Anmälan, Skjuts, Samåkning: Vore bra om man anmälde sig (Kommentar  eller SMS) och meddelade om a) man kan erbjuda skjuts eller b) om man behöver skjuts. Behöver oxå veta ungefär hur många kartor av de två alternativen som behövs. Om passet: Samling 10:15 för kartor och lite invisning. Två alternativ, ett löpbetonat och ett normalt OL-fokuserat (=blå/svart). Du bestämmer naturligtvis själv vad du behöver träna på och vad vill ha ut av passet, om du vill springa ihop med någon, i grupp eller om du springer själv, fort, långsamt, etc. Det blir långsträckor med fjärilar, dvs. vi kommer hålla till i ett ganska litet område, kanske tryggt att veta för den som vill ha folk lite runt ikring sig i skogen. Karta: Endast en skala, 1:7500, på OL-alternativet är små-stigarna borttagna. Kontakt: Björn 073-6384872

4 reaktion på “Söndagspass Domarudden 14/1

Kommentera