Premiesystemet 2018 – ansök nu!

Täby OK har premiesystem för dem som satsar lite på sitt orienterande. Nedanstående har skickats till kända e-adresser, men publiceras också här så att alla kan se det. Detta stöttar löpare och hjälper också OL-kommittén att planera för resor mm. Ansök detta senast 25 februari.

 

Utskick enligt nedan:

- – - -

 

Hej

 

På samma sätt som tidigare har TOK premiesystem två saker: premiegrupp och resultatpremie. Allt detta gäller junior och seniorlöpare. Ej ungdom.

 

Premiegrupp är för att stimulera löpare i förväg och ge lite bidrag, det finns olika grupper för olika satsningar, ungefär så att satsar man mot landslag osv grupp A och lite lägre grupp B. Grupp A fr lägerspons, lite kläder och lite bidrag för egna kvitton, och grupp B samma sak men ej egna kvitton. Klubbkavlar är prioriterade och vi fixar så att alla som vill får åka på Swe-league, SM, läger mm. Att vara med i premiegrupp är något man söker till och det är det detta utskick handlar om.

 

Resultatpremier är för goda resultat på SM och andra tävlingar, men kraven är ganska höga och man måste komma bland de bästa. De som får något här brukar vara de som tränar massor och också har höga läger- eller materialkostnader. Nytt i år är dock att goda resultat även på DM premieras lite. Om man kvalificerar sig för resultatpremier ska man själv söka det från OL-kommittén. Vi brukar dock påminna om det.

 

Att söka premiegrupp är lätt och förpliktar inte mycket. Ni fyller i blanketten och säger vad ni satsar på och vad ni vill vara med på. Det kan ändras under året men ger oss i kommittén hjälp att planera resor och kavlar. Om ni inte vet vilken grupp ni bör va i så lämna blankt eller fråga bara. Gruppindelningen spelar sen ingen roll i vad ni får hänga med på, och även om ni inte fyllt i så kommer ni få hänga med på arrangemang.

 

Alla regler angående detta finns på hemsidan under  /Internt/Premiesystem – läs gärna där. Där finns också det formulär som ni nu fick bifogat.

 

2018_Elit-premie-grupp_mall

2018_Elit-premie-grupp_mall

 

- – - – - -

 

För övrigt har ni väl sett några grejor som vi arrangerar inom kort:

 

10-Mila träningar nu i helgen i Domarudden, 10-mila-föredrag i Skavis nån vecka senare och läger vid Måstenstafetten. Där har Magnus E fixat stort boende på mysigt ställe.

 

Juniorträff som Björn, Mats A och Magnus fixar för alla stockholmsjuniorer om en dryg vecka i Kårsta. Föreläsning med landslagsledare mfl.

 

Tag gärna chansen och va med på dessa grejor, anmäl på aktivitetsanmälan som vanligt. Om några inte finns på sändlistan, skicka gärna vidare. Detta läggs också på hemsidan.

 

 

Kommentera