Missa inte anmälan till nyköpingshelgens boende etc

Tävlingarna 23-25 mars är lämplig finslipning och träning inför 10mila, men också lämpligt för övriga gamla som unga nybörjare som elit. Det kommer bli någon typ av träning/teknik övning på lördag em/kväll utöver tävlingarna. Vi har ett trevligt och bra boende där vi umgås, hänger och lagar mat tillsammans. Vi har nu tillgång vandrarhemmets undervåning så det finns ett stort antal bäddar så ingen skall behöver sova på luftmadrass.

Glöm inte att boka boende, anmäla dig till tävlingarna samt intresse till stafetten, se länkar och mer information under Klubbaktiviteter Nyköpingshelg.

Fredagen den 23 mars är det nattävling, nyköpingsnatten. Lördagen den 24 nyköpingsorienteringen som är långdistans och söndag 25 Måsenstafetten.

Tveka inte att hänga med /// Magnus E & Johan L

 

Kommentera