Påminnelse sommarjobb Skavlöten

Sommarjobb i Skavlöten

Nu är det dags för er som är intresserade av att sommarjobba i Skavlöten att anmäla intresse! Skavlöten kommer att ha sommaröppet från vecka 25 till vecka 33 och öppettiden är 11-17 varje dag (måndag – söndag). Vecka 25 är det öppet måndag till torsdag 11-17.

Precis som tidigare år kommer vi att bemanna med en äldre (med körkort/tillgång till bil) som även ansvarar för kassa och inköp samt en yngre. Vi behöver också några på en ”reservlista” som kan ringas in om det är väldigt bra väder eller om någon är sjuk. Tänk igenom noga om du vill vara reserv, vi måste kunna veta att du har möjlighet att komma in med kort varsel.

Jag har skickat ut mail med mer detaljerad information till de jag tror skulle vara intresserade. Är det någon som inte har fått mailet eller om ni har några frågor så hör av er till mig via e-mail matilda.linnea98@gmail.com eller telefon 070–551 66 68.

Sista anmälningsdag är söndagen den 15:e april!

2 reaktion på “Påminnelse sommarjobb Skavlöten

    • Hej!
      För att enligt lag få sommarjobba måste man vara minst 13 år, men vi väger också in hur mycket man jobbat i serveringen tidigare. Det man måste vara införstådd med är att det periodvis kan vara mycket att göra. Det kan bli tungt att jobba en 35 timmars vecka. Vi har därför tidigare försökt att i första hand bemanna med personer som fyller 15 under året (alltså född 2003). För att vara ansvarig behöver man vara äldre och helst över 18, men minst 16 år.

Kommentera