Nyköpingshelg finslipning inför 10-mila

23-25 mars är helgen då Täby OK’s löpare samt övriga orienteringsentusiaster till 10-mila skall finslipa formen i Sörmlandsskogarna. Täby OK har bokat gemensamt boende där vi bor mellan tävlingarna och har teknikträning/bangenomgångar/etc för att slipa tekniken samt hänga, umgås och laga mat tillsammans.

Fredagen den 23 Mars är det nattävling, Nyköpingsnatten. Lördagen den 24 Nyköpingsorienteringen som är långdistans och söndag 25 Måsenstafetten.

Transport till Sörmland sköter var och en själv genom samåkning. Behöver någon skjuts anmäl det i Eventor under Klubben/Klubbativiter eller kontakta ledarna.

Anmälan till de individuella tävlingarna gör var och en själv i Eventor. Man anmäler (klicka på länken) intresse till Måsenstafetten på Eventor under Klubben/Klubbaktiviteter. UK tar ut lagen till stafetten.

Boende är på vandrarhem. Sängarna fylls upp först därefter blir det egen luftmadrass/liggunderlag med sovsäck/etc. Det är begränsat antal sängar till vilka man tar med egna sängkläder. Så när sängplatserna är fyllda sover övriga på medtagen luftmadrasser/liggunderlag med sovsäck/täcke/etc.

Boka boende och anmäl special mat samt behov av skjuts i Eventor under (klicka på denna länk) klubben/klubbaktiviteter.

Vi har med gemensam mat, frukost fredag och lördag samt för middag lördag. Alla hjälps åt att laga, duka och diska. Lunch ordnar var och en själva på lördag och söndag. Man anmäler allergier eller specialkost i anmälan.

Kostnader:

175kr/natt i säng med egna sängkläder.

100kr/natt för luftmadrass/liggunderlag med egen sovsäck/etc.

Den gemensamma matkostnaden delas på alla övernattande.

Sent återbud kan behöva debiteras med 100kr.

 

Vid frågor och funderingar kontakta ledarna

Aktivitetsledare, Magnus Embretsen

Teknikträningsledare, Johan Lindqvist

 

OLK påminner,

Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling.

 Orientering bjuder dådfylld kamp mot goda kamrater, ensam strid mot markernas hinder, vilsam växlan mot vardagens ävlan.

 Orientering skapar ett gladlynt och frimodigt släkte, en härdad stam med längtan till äventyr och dust, kärlek till naturen – källan för livslust och levnadskraft.”