Prova på

Prova på – Viss erfarenhet – Löpning med orienteringsinslag

Vad ? : Du är joggare/löpare som tycker om att springa men är lite trött på asfalt och grus. Du har viss OL-erfarenhet. Under vinterhalvåret (november-mars) är våra träningar oftast mer löpbetonade, mindre OL-teknik då alltså. Då handlar det om enkel orientering med mycket ”trail-löpning”, små-stigar mixat med obanad terräng, reflexbanor, osv. Vi har både dag- och kvälls-träningar, på kvällen blir det förstås med pannlampa.

Hur? : Du är välkommen att komma ner på våra träningar, prova på och känna om vår typ av träning oxå kan vara något för dig, kanske hittar du en alternativ löpar/tränings-gemenskap. Du kan bara dyka upp förstås (se kalendern på klubbens hemsidan), men bättre om du hör av dig innan så kan vi förbereda nåt och ta emot dig bättre.

Kontakta: prova_ol@tabyok.se

Prova på – Nybörjare – Nyfiken på Orientering, du vill testa

Vad ? : Du vill prova på orientering, men vill inledningsvis få en första invisning av någon, in på” karta och kompass”, för att sedan kunna prova lite på egen hand ett tag och känna om detta är något för dig, dvs om du skall gå med i klubben och/eller gå en riktig/grundligare nybörjarkurs.

Hur ? : Vi har alltid lätta banor på våra träningar som även passar vuxna med lite orienterings-erfarenhet. Det går säkert att ordna något om du bara dyker upp på nåt träningstillfälle (se kalendern på klubbens hemsida), men bäst är om du hör av dig innan så hittar vi ett lämpligt datum då vi kan ordna med någon som ger dig lite invisning.

Kontakta: prova_ol@tabyok.se